ΑΛΚΥΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ Τηλ. 210 97.63.893 – 4

Ιστορικό

cerΗ εταιρεία ΑΛΚΥΩΝ ΕΛΛΑΣ έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταπολέμησης και διαχείρισης παρασίτων. Η εταιρεία εξυπηρετεί εταιρείες, δημόσια κτίρια, πλοία και παρέχει γρήγορη, αποδοτική και ποιοτική υπηρεσία. Αυτή η αξιοπιστία επιτυγχάνεται και αναγνωρίζεται επειδή η διαχείριση και το προσωπικό είναι εκπαιδευόμενοι επαγγελματίες.
Όλοι οι τεχνικοί έχουν περάσει από εκπαιδευτικά μαθήματα για να αναβαθμίσουν την γνώση, τις δεξιότητες και τον επαγγελματισμό τους.
Για την καταπολέμηση και τον έλεγχο των παρασίτων, η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο εγκεκριμένα προιόντα, προηγμένο εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και φιλικά προς το περιβάλλον προιόντα. Ο έλεγχος και η καταπολέμηση των παρασίτων είναι πιστοποιημένη με ISO σειρά 9000 από την QEC.
Η εταιρεία επιδιώκει συνεχόμενη βελτίωση και μετάβαση σε πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει συνεπή και αξιόπιστη απόδοση στην καταπολέμηση των παρασίτων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πελατών μας. Η εταιρεία έχει την Υπ. αριθμό 118299 άδεια Αγροτικής Ανάπτυξης και την Υπ. αριθμό 2028 άδεια Γενικού Χημείου για εργασίες Υποκαπνισμού.
Πέτρος Α. Παπαμιχαλόπουλος
Χημικός Μηχανικός
Αργυριος Π. Παπαμιχαλοπουλος
Χημικος